We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

За ВАР, красивия и жесток футбол. Пет неща, които научихме

8 0 0
19.04.2019

Шампионската лига отново ни скри топката. Мачът "Манчестър Сити" - "Тотнъм" ще се помни дълго, той вече пише собствен футболен фолклор. Ден по-рано пък "Аякс" ни накара да вярваме, че не всичко е загубено за любимата игра.

Все още не всичко е пари (поне не много пари), има място за романтика, по-малките все още могат да се промъкват напред.

Вижте пет неща, които научихме, докато едва си поемахме дъх в последните две вечери в Шампионската лига.

В часовете преди жребия за четвъртфиналите на най-комерсиалния клубен турнир в социални мрежи се появиха снимки как щели да бъдат наредени двойките. Служител на УЕФА бил забравил документи в заведение. Някой, изглежда, твърде много се беше захласвал по пиар триковете на "Епъл" отпреди години.

Как високопоставен човек от компанията "изпуснал" скици, снимки или каквото там на поредни iPhone в бар. Няколко пъти поред така. Български медии се вързаха. Ами не - жребият не беше като в "документа" на залисания чиновник.

Любителите на конспирации не мирнаха. Двойките са наредени - големите се разминаха, УЕФА работи за финал, в който да се противопоставят Лео Меси и Кристиано Роналдо. Ето ти футболен блокбастър, там ще се реши и кой от двамата първи ще вземе шеста "Златна топка".

Ами не - и това не стана. "Аякс" елиминира "Ювентус" с Кристинано, като ги надигра и в двете срещи. "Тотнъм" пък препъна "Манчестър Сити", богатите собственици на който от Близкия изток ще почакат още за европейска слава.

Бяхме се затъжили за "Аякс".........

© Клуб Z