We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Целувката

5 0 0
01.04.2019

Дамян ми беше съученик в началното училище. Голям побойник. Родителите му идваха на среща с класната през седмица. В трети клас обаче, когато за пореден път се появиха в училище, не очакваха, че идват не за да оправдават сина си, който пак е написал някоя "глупост" на дъската или си е събул дънките в час, а за да получат извинение от родителите на Милена. Защо? Защото в голямото междучасие Милена беше целунала Дамян.

Той нямаше нищо против, но не искаше останалите да го подиграват, че има гадже. На този етап от живота му това би ограничило свободата му. Спомням си случката, защото баща му направи сцена в коридора, като обясняваше на класната, че ако Дамян беше целунал Милена, щеше да има много по-сериозно наказание и учителката - както винаги, застава на страната на момичетата.

До седми клас Дамян беше раздал повече целувки, отколкото всички момичета в класа, взети заедно, но никой не разбра дали е бил наказван. Освен може би от нечий баща, но във времето извън часовете.

Милена отнесе много подигравки, защото не се беше държала като дама. Как така тя ще целува момче? Класната реши да отдели цял учебен час, за да ни обясни, че целувки........

© Клуб Z