We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

ТРУДни строфи с лорд Евгени Минчев Гейското превъзходство или за какво парадирате Валсуващият марш на меките китки ме гнети

2 0 0
08.06.2019

Хомосексуалните сами се вкарват в графа на непризнати и недооценени

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Животът е пъстър. Животът е красив. Библията казва, че „всички сме по Негов образ и подобие”, затова съм изненадан, че някои общества искат да се изкарат по-божии от останалите.

Да си роден гей може да е привилегия или проклятие, в зависимост от собствената ти гледна точка. С мрънкащи изяви и парадности, хомосексуалните сами се вкарват в една графа на непризнати, недооценени, искащи, подсмърчащи несретници на природата. Аз харесвам разнообразието и мога да приема всяка негова форма, но такава гюрюлтия на недоволство от живота, а не неговото празнуване, ме кара да страня от подобни изяви.

Набива се в лицето на обществото колко посланици и организации подкрепят това. А кой е казал и потвърдил, че едни чиновници, със заплати идващи от съответните данъкоплатци са компетентното „жури” за правотата на едно събитие. Какво впрочем налага подобен гей парад е много по-интересен въпрос, отколкото мащабите на неговата подкрепа.

Никога не са........

© Труд