We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

С какво Русия заплашва ЕС С... традиции и ценности

3 0 0
21.05.2019

Пропагандистката машина на либералите вади странни експерти като зайци от шапката си

Отвсякъде ни говорят: „Русия ни заплашва“ (но как?), „Русия влияе на общественото мнение“ (как, при положение, че е известно с кой си имаме работа?), „Русия влияе на изборите“, „Русия ни връща комунистите“, „Русия, Русия…“

Русия – по Чешката телевизия (редакторът й Карас търси усилено начини да очерни още по някакъв начин Русия), Русия – по радиото, където се изказват странни „експерти“, които пропагандистката машина на либералите вади като зайци от шапката си и които са безчет. За Русия говорят навсякъде и с Русия плашат отвсякъде, пише авторитетното чешко издание Parlamentni listy в материал, представен от Агенция „Фокус“ без редакторска намеса.

Понякога ми се струва, че ще отворя хладилника си и върху мен ще скочи Путин и ще започне да ми влияе или да ме заплашва.

Фактът е, че колкото по-лошо се справят Европейският съюз и САЩ, толкова по-добре изглежда руският режим. Но това не влияе по никакъв начин на нашите пропагандисти и не ги кара да се замислят по никакъв начин.

Дали Русия наистина е толкова опасна за Европейския съюз? Отговорът е очевиден: Разбира се!

И така… как?

Казано с една дума – традиция!

Каква е руската реалност, ако се абстрахираме от пропагандистките антируски клишета? Съвременна Русия е много по-далеч от социализма, отколкото съвременният Европейски съюз. Да, в Русия държавата е силна (иначе тя би потънала........

© Труд