We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Световната банка подготвя война Изборът на Зеленски за президент е праг във времето, като избора на Хитлер за канцлер

3 0 0
17.05.2019

Политическият концерт в Украйна придобива все по-неочакван вид. Когато Зеленски спечели президентския пост, всички бяха сигурни, че това е бъдещият Стопанин и Главнокомандващ. Зеленски спечели с оглушителен превес над Порошенко и това даде основание да се вярва, че той ще има всички козове в ръцете си. Но изведнъж всички сценарии се промениха.

Ако някой си мисли, че в Украйна всичко се решава от президента, той греши. Ако някой вярва, че украинските олигарси решават всичко, той греши. Ако някой мисли, че всичко се решава от американския посланик, той не знае цялата истина. В САЩ всичко се решава от американските олигарси. И едва тогава техните служители като президента на САЩ и другите марионетки по веригата получават инструкции на ниво посланик, а тези последните вече носят заповедите на олигарсите и президента на Украйна.

Едно от тези предавателни звена, далеч по-силно от президента на САЩ, е Световната банка (СБ). Това е Генералният щаб на световната финансова аристокрация, а Сату Кахконен (това е жена, ако някой не разбира финландските имена) е упълномощеният офицер по линията Украйна-Беларус-Молдова със статут на директор в тази област. Нейният шаб е в Киев, а не къде и да е. Тя не е посланик на САЩ, а наблюдава главния Стопанин на Украйна. Да, и САЩ също.

Така че тази дама, която през целия си живот е работила само в СБ в различни направления, пише писмо до Курт Волкър, в което го ориентира в плана, че Украйна трябва да бъде парламентарна република при Зеленски, а Аваков трябва да стане премиер. Защото, според всички проверки, той е подходяща и управляема фигура. А Тимошенко е нежелана фигура и е в състояние да създаде „ексцесии“ и да излизе от контрол.

Подобни въпроси умните хора не задават. Както се говори........

© Труд