We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Кой ще направи милиарди евро от изгорялата “Нотр Дам” Защо за пожара в Парижката Света Богородица лично трябва да отговаря Макрон?

5 0 0
20.04.2019

Будите на Бамян (бел. ред. – статуи, издялани върху скала в долината Бамян в Централен Афганистан, на около 230 км северозападно от Кабул, на около 2500 м надморска височина) бяха унищожени от нетолерантна секта, чиито привърженици се преструваха, че проповядват исляма. Будистите от цяла Азия потънаха в дълбока мъка. Западът почти не обърна внимание на това събитие.

Останките от руините на Вавилон и близкия музей бяха завзети, разграбени и унищожени от американските морски пехотинци по време на военната операция „Шок и благоговение“ през 2003 година (тази операция по-късно бе наречена „Свобода за Ирак“). Но Западът не обърна внимание на това.

Огромните пространства на Палмира, легендарният оазис по „Великия Път на коприната“, бяха унищожени от друга нетолерантна секта, чиито привърженици се преструваха, че проповядват исляма в момента, когато тилът им беше покрит от редица сътрудници на западните разузнавания. Западът не обърна внимание на това.

Много католически и православни църкви в Сирия бяха изгорени до земята от същата нетолерантна секта, чиито последователи се преструваха, че проповядват исляма в момента, в който бяха спонсорирани и въоръжени от САЩ, Великобритания и Франция.........

© Труд