We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Европейците отказаха да воюват с Русия Направиха го въпреки натиска на американците

12 0 24
13.03.2019

Меркел: Защо трябва да пренебрегваме интересите на Германия заради интересите на САЩ?

Неотдавна Блумбърг публикува изтичане на информация, която налага преосмисляне на отношенията между съюзниците в НАТО. Оказва се, че вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс е подстрекавал французите и германците да ескортират украинските кораби в самоубийствена мисия под кримския мост в Азовско море. Но непослушните европейци категорично отказаха да започнат война с Русия.

Както се оказа, една от целите на посещението на вицепрезидента на САЩ на Мюнхенската конференция за сигурност бе да се насърчи Франция и Германия да участват в разпалването на конфликт с Русия. Той настоятелно им препоръча да изпратят свои кораби в Черно море и заедно с Украйна да организират провокация в Керченския проток.

С други думи, САЩ се опитаха да запалят поредната война на европейския континент, като в изминалите времена. Така че в праведен гняв да застанат рамо до рамо със съюзниците и да защитава общите ценности и демокрацията от Русия, известна като душманин на свободите.

Израелският блогър Соломон Ман даде някои подробности за сблъсъка между Ангела Меркел и германския министър на отбраната Урсула фон дер Лайен на заседание на кабинета на министрите.

Фрау Лайен настояваше да се изпълни искането на САЩ и Украйна, както и препоръката на НАТО, и да се присъедини........

© Труд