We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Кои са сценаристите на измамата “Продължаваме промяната”

6 0 115
24.09.2021

Пластмасовият проект на Кирил Петков и Асен Василев е рожба на задкулисната дружба на президента Радев с кръга „Капитал“ и останалите олигарси с дела пред спецправосъдието

Екзалтираната публика на риалити шоуто „Избори без край“, в коeто България живее, през последната седмица е ангажирана с обсъждането на амбициите за овластяване на поредните нарочени за спасители персони, претенциозно определящи себе си за единствено почтени.

Този път инженеринговата лаборатория за фабрикуване на пластмасови политически проекти дори не си губи времето с изграждането на традиционна политическа партия. Този процес е демоде, а и в момента време няма. Заради това се залага на бързото изграждане на позитивен публичен образ на двамата доскорошни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Впрегнатият медиен ресурс наистина е огромен, като освен за тяхното презентиране, той служи и за заглушаване на подплатените с аргументи и дори с доказателства факти, как на доверчивия българин се предлага не промяна, а поредната класическа измама.

Всичко това е добре известно на стоящите в сянка сценаристи.

Стратегията им е изчислена така, че в оставащото време до предсрочните парламентарни избори на 14 ноември промоутването на „Продължаваме промяната“ да успее да увлече възможно най-широк кръг хора, които докато разберат, че са жертва на измама, ще е достатъчно късно.

Харвардските възпитаници ни се натрапват чрез мултилевъл маркетинг за начинаещи, какъвто всъщност Петков е ползвал през последните години, за да пласира пробиотика си. Елементарна, но и ефективна стратегия, възможна в България. Какво му трябва на човек, който само преди половин година се захласваше по изпълнителя на „Едно ферари с цвят червен“, а днес вече му е обърнал гръб и е на път да повярва на подобрената версия на покойния Жорж Ганчев.

Имиджмейкъри полагат усилия да представят Кирил Петков за нашенската версия на Емануел Макрон, макар той да не е повече от нашенския Хорст Фукс, известният на българските пенсионери водещ на рекламите на WS Teleshop. Заради това, не Кирил Петков, Асен Василев и групичката около тях,........

© Труд


Get it on Google Play