We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Честито за избора на F-16 и на Русия Докато чакаме новите изтребители от САЩ, ще плащаме на Кремъл стотици милиони. А можеше всичко да е различно

3 0 256
17.01.2019

Знаете ли кой е най-достоверният и почтен вестник в България? Отговорът е много прост: „Държавен вестник“. Но хората не го четат.

В „Държавен вестник“ пише какво е решило Народното събрание, по предложение на управляващото мнозинство – ГЕРБ „(Почти) Обединени патриоти“ за модернизацията на армията. Това решение беше взето, след грандиозен скандал, предизвикан от лидера на парламентарната група на ГЕРБ – г-н Цветан Цветанов, с основание, за предходни събития.

Служебното правителство, назначено от президента (пилот) Румен Радев избра по изискванията на конкурса на (предишното) правителство на Бойко Борисов нов самолет за българските ВВС – „Грипен“ на шведската компания SAAB. Цветан Цветанов беше прав и направи всичко възможно да се стартира нова процедура за модернизацията на армията. Условията бяха прозрачни, честни и бяха поканени няколко държави да участват в конкурса. И всичко това е отразено в „Държавен вестник“. Едно към едно – (http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp;jsessionid=867B77F7BDCAE24EDA83B5B606BACEE6?idMat=127388.)

Прочетете условията в „Държавен вестник“ и след това ги задраскайте, защото те нямат значение. Тези, които го написаха в момента, го плюят, сякаш врагът им го е печатал. А врагът е опозицията.

Не разбирам опозицията. Имам предвид БСП, защото бензинджиите са........

© Труд