We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Дженифър Анистън – Качество от Калифорния

3 0 0
21.10.2019

На 50 години Дженифър Анистън реши да дебютира в най-суетната социална мрежа инстаграм и да покаже на по-младите звезди и звечдички как се прави. Първата снимка, която актрисата пусна, беше селфи с нейните колеги от свръхуспешния сериал “Приятели”. Фотото предизвика рекордна посещаемост на новосъздадения профил на Джен, временно блокиране заради огромния интерес и всякакви спекулации за евентуалното повторно телевизионно събиране на шестимата от “Приятели”.

За няколко дни профилът на Анистън в инстаграм събра близо 15 милиона последователи, а снимката с другите петима от “Приятели” има 13,8 милиона харесвания и хиляди коментари. Това е доказателство за устойчивата популярност на една от най-атрактивните актриси за последния четвърт век.

На 50 години Дженифър Анистън е в превъзходна форма и е затрупана с ангажименти в киното и телевизията. Тялото на Дженифър продължава да представлява превъзходна плътска фантазия, а някои дори твърдят, че на 50 тя е в най-прелестната си форма. Тя е чисто качество от Калифорния и носи някогашния престиж на Слънчевия щат.

Новите роли и дебютът на Дженифър Анистън в инстаграм изместиха малко медийния фокус от нейния турбулентен личен живот. Преди две години тя беше в заглавията след официалната си раздяла с Джъстин Теру – режисьор и актьор, познат от култови заглавия като “Американски психар” и “Мълхоланд Драйв”. Това е вторият развод в живота на суперзвездата, която държи да я наричат Джен. Първата раздяла, разбира........

© Труд