We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ейми Адамс: Перфектното е скучно Скандално секси на 45

5 0 0
20.10.2019

Бях много зле в училище

Обичам да намирам вдъхновение в приказките, а Пепеляшка ми е любимата приказна героиня. И аз като нея обичам обувките

Все още съм притеснителна

Не съм в киното, за да колекционирам статуетки

Разкошната актриса Ейми Адамс е отличничка – вече има шест номинации за “Оскар” и повечето хора в средите на шоубизнеса смятат, че е крайно време тя да получи отдавна заслужената статуетка. Освен талантлива изпълнителка, тя е и олицетворение на женската чувственост и нежност. Адамс е и хамелеон в Холивуд. Ейми може да бъде елегантна и класна, плаха и очарователна, силна и заплашителна, еротично предизвикателна и енигматична. На 45 години тя е в топ форма и продължава да изглежда скандално секси.

Ейми Адамс съчетава сексуалната грация на актьорска дива със замисленото излъчване на интелектуалка. Старателно избягва лесните роли и се стреми да участва във възможно най-артистично предизвикателните и художествено провокативни произведения. Богатата филмова визитка на червенокосото изкушение включва заглавия като, “Хвани ме, ако можеш”, “Джунбъг”, “Омагьосана”, “Съмнения”, “Боецът”, “Човек от стомана”, “Американска схема”, “Учителят”, “Хищници в мрака” и други. Една от новите роли на Ейми е в екранизацията по световния бестселър “Hillbilly Elegy”.

– Ейми, вие сте една от звездите в дългоочакваната едноименна екранизация по световния бестселър “Hillbilly Elegy”. Какво да очакват зрителите от проекта, който се очертава като едно от най-големите заглавия на 2020-а година?
– Книгата е забележителна и аз съм страшно щастлива да бъда част от тази амбициозна екранизация. Режисьор е Рон Хауърд и аз мисля, че с него историята е в добри ръце. Аз играя ролята на Бев, а в актьорския състав са още Глен Клоуз и Габриел Басо. Надяавам се, че........

© Труд