We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Украйна започна износ на революционно ноу-хау към САЩ

3 0 0
18.10.2019

Подобна развръзка все още може да бъде избегната, но с всеки изминал ден вероятността за това намалява, а усилията, които ще бъдат необходими за спояване на американското общество, нарастват.

Очевиден симптом на украинизацията тези дни бе демонстриран в Минеаполис, където на политическата сцена се появиха активисти, готови да употребят организирано насилие спрямо участниците в предизборен митинг на Доналд Тръмп. Схематично ситуацията изглеждаше по следния начин: президентът на САЩ беше организирал политически митинг в рамките на своята предизборна кампания в Минеаполис, щата Минесота. На митинга, който протичаше в голям развлекателен комплекс, се събраха около 20 000 избиратели на Тръмп, а около тях се съсредоточиха протестиращите срещу президента и една група от маскирани младежи. Напускащите територията на митинга републиканци, въпреки вялите опити на полицията да ги защити, бяха подложени на вербална и физическа агресия. Те бяха бити от маскираните, а от колите им иззеха плакати, фирмени червени бейзболни шапки и знаменца. След това насилствено иззетите политически атрибути бяха запалени. Видеото от тази демонстрация на сила и унизяване на своите съграждани, което вандалите излъчиха в Туитър предизвика възторга на привържениците на Демократическата партия, които приветстваха тази деградация на политическия диалог.

Видео-записите на уличните сблъсъци заснети от журналистите, един от които също бе набит, не оставят никакви съмнения, че в съвременна Америка има външно напълно цивилизовани места, където да носиш фирмена червена бейзболна шапка като привърженик на........

© Гласове