We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Марго Купър, “Мис Свят България” 2019 – Кримска връзка

4 0 0
01.10.2019

Красавицата с руски корени Марго Купър, или Маргарита Киприянова, както е цялото й име, грабна титлата “Мис Свят България” 2019. Хубавицата ще представи страната ни на 69-ото издание на най-стария и голям конкурс за красота “Мис Свят” през декември в Лондон. Състезанието се излъчва на живо в над 290 страни. Ежегодно във форума участие взимат над 130 представителки, победителки от националните селекции на държавите си.

Марго Купър надви конкуренцията от 23 други красавици за короната “Мис Свят България”. Конкурсът премина в традиционни три части. В откриващата част, под специална хореография участничките представиха български народни танци, облечени във фолклорни носии. В официалния тур претендентките за титлите дефилираха с изтънчените вечерни тоалети на дизайнера Стоян Радичев. А в следващия тур се представиха с ексклузивна колекция бански облекла.

Това не е първото участие на Купър в конкурс за красота. 26-годишната хубавица с ръст 173 сантиметра и мерки 87-58-88 е носителка на титлата “Топ модел на света” за 2016 г., спечелен на международното състезание. Освен това е печелила и короната “Мис Азия”.

Маргарита, чийто баща е руснак, а майка й българка, е изключително активна в социалните мрежи, където вече е има сериозен брой фенове. Само в инстаграм тя може да се похвали с над 85 хиляди последователи, което е повече от цифрата на някои популярни плеймейтки или т. нар. “инфлуенсъри”.

Именно в инстаграм и фейсбук Купър сподели какви са причините да участва в “Мис Свят България” и какво означава........

© Труд