We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

"От Труд Уикенд" Салма Хайек: Обичам да готвя на мъжа ми Сексуална жега от Мексико

5 0 0
29.09.2019

Никога не е късно за флирт

Важно е децата отрано да бъдат научени, че има неща, които не могат да имат, а понякога и не трябва да имат

Не съм по диетите и спорта

Имам колекция от откраднати сърца

Разкошната мексиканска екранна атракция Салма Хайек навърши 53 години в началото на септември и отпразнува повода като пусна снимки по бански и демонстрира, че времето не се е отразило на нейната прочута пищна фигура. Хайек една от най-големите латиноамерикански звезди в Холивуд. Тя пробива в голямото кино с роли в “От здрач до зори” и “Десперадо” на Робърт Родригес. През 90-те се превръща в световна секс икона и е една от най-желаните жени в публичното пространство. Салма се утвърждава като качествена актриса с драматични изпълнения във филми като “Фрида” и “Диваци” на Оливър Стоун. Днес тя продължава да бъде смятана за една от най-красивите и атрактивни жени в развлекателната индустрия и участва в престижни проекти за киното и телевизията.

– Салма, Вие също се включвате в световната супергеройска комикс мания с роля в предстоящия филм Eternals на “Марвел”. Какво Ви привлече към проекта?
– Тези истории наистина владеят популярната култура и за мен беше удоволствие да приема да се снимам в Eternals. Екипът е чудесен, а историята – страшно мащабна и вълнуваща. Това е сага за раса от безсмъртни същества, които са оформили историята на планетата Земя и са изиграли ключова роля в създаването и унищожаването на човешките цивилизации. Нямам търпение до премиерата и ще ми бъде много интересно да видя реакциите на феновете на комикси и супергери и как точно този филм ще се впише в огромната мозайка от свързани истории на “Марвел”.

– След толкова много роли и........

© Труд