We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

От "Труд Уикенд" Александра Дадарио: Работата трябва да е удоволствие Дивата от Ню Йорк на 33

4 0 0
15.09.2019

„Истински детектив” промени моята кариера. Това беше повратен момент за мен, а и за телевизията като цяло

Не се страхувам от провала

Играя от дете

Имам много любими филми, но трябва да отлича фантастичната комедия „Гремлини”, продуцирана от Стивън Спилбърг. Това е един от онези вечни филми, които успяват да издържат теста на времето

На 33 години Александра Дадарио изглежда и играе превъзходно.Тя е скандално секси дива от Ню Йорк с излъчването на плажно зайче от златните брегове на Калифорния или Австралия. Александра Дадарио нахлу зрелищно в елита на Холивуд и днес е една от най-преуспяващите актриси с армия от последователи в социалните мрежи. Тя се доказа с изяви в заглавия като „Пърси Джаксън” и „Истински детектив”, а в момента името на актрисата е прикачено към половин дузина нови телевизионни и филмови проекти.
Дадарио произлиза от богат и привилегирован род от горните класи на американското общество. Бащата на звездата е преуспял адвокат, но тя винаги е била привлечена от киното и телевицията, и от малка култивира своите артистични
стремежи.

– Александра, предстои да Ви гледаме в сериала „Защо жените убиват”. Какво да очаква публиката?
– Ценителите на черния хумор ще останат доволни. Това е историята за три домакини от три различни американски епохи. И трите се изправят срещу своите изневеряващи съпрузи, а резулатите са мрачни и комични. Беше страшно забавно да работя в този проект.

– На какво според Вас се дължи огромното културно влияние на първия сезон на криминалната поредица „Истински детектив”, в който участвахте?
–........

© Труд