We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Борислав Игнатов – Десният кандидат

3 0 0
05.09.2019

“В София има три типа хора – гости на столицата, софиянци с избирателни права и половината от тях, които са отвратени и не гласуват”. Това заявява архитект Борислав Игнатов, който е кандидатът за кмет на София на обединението “Демократична България” (ДСБ, “Да, България” и “Зелено движение”). Той се обръща към негласуващите предимно – да подкрепят него и политическата сила, която го е издигнала.

Архитект Игнатов не е сред лицата от телевизора, но името му не е съвсем неизвестно на публиката. То нашумя неотдавна с идеята да монтира националния герб върху Паметника на Съветската армия в центъра на София или да го закрие с буйна зеленина. В публичен план тази изява ускори старта на кариерата му в градската десница, тъй като антикомунизмът е нейната основна хранителна среда.

Инак стройният и лицеприятен мъж е роден през 1972 г. в морската ни столица Варна. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София. После е специализирал в Колумбийския университет в Ню Йорк. Според официалната му автобиография е работил като архитект в Ню........

© Труд