We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Фалшив протест срещу Гешев Пионките на олигархията на отчаян щурм срещу държавността

2 0 0
02.09.2019

Подкрепата, която кандидатът за главен прокурор Иван Гешев получи от своите колеги (ВСС и редови прокурори от цялата страна) докара до бяс слугите на олигархията, впрегнати в ежедневна битка с държавните обвинители. На зле отива войната, която мултимилионери клиенти на Темида провеждат срещу българската прокуратура. Просто защото обществото вече разбира, че по адрес на обвинението се води кална интифада, имаща за цел оневиняването на бандитите с бели якички. И респективно пълненето на джобовете от страна на техните марионетки.

Нека отново споменем имената на основните играчи в кукления театър. Защото българските граждани не са глупави, както мислят олигарсите. Обществото е длъжно да знае истината за инициаторите на фалшивия плач и псевдопротестите срещу прокурор Гешев.

Цветан Василев – беглецът от правосъдие все още получава милиони ежемесечно чрез вторично ограбените от него т. нар. активи на КТБ. Част от сумите той инвестира в стройна мрежа, чиято задача е дискредитирането на прокуратурата. С основание впрочем – ако той успее да си избере удобен прокурор, ще отърве кожата. За него битката срещу Гешев е залог на живот и смърт. И е готов да плаща за това на своите клакьори.

Част от структурата на Василев:

„Боец“ – става дума за няколко души от........

© Труд