We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Лудите мартенски Иди

3 0 26
21.03.2019

Ограничителите по Графа да бъдат заменени с бюстове на столичните кметове от 120 години насам

От Сирни заговезни, като се почна, прелюбезни, с едно прощаване – край няма! На християните им простиха греховете, на неопределилите се роми – тока, водата и местните данъци. Само на Тереза Мей не й простиха пак, ама тя вече е свикнала! Ако не беше простил на Брут, и Цезар нямаше да се превърне в нарицателна салата преди 1975 години... Абе, през март ни май да се казваше, ни юли! И на англичани, и на европейци им предстои в съвсем близко бъдеще да разберат защо пилотите на падащите самолети крещят „Mayday! Mayday!”
Простихме и с „Дързост и красота”. След 4080 епизода раздялата наистина боли.

Както са тръгнали в БНТ, и на „Бразди” ще посегнат!

Съсипаха я тази държава! Добре, че дързостта и красотата се пренасят на столичната „Граф Игнатиев”. Хем е красиво, хем се изисква дързост да пресечеш, хем боли, като се спънеш в ограничителите. Смяната на ограничителите по „Графа”, както и предложенията за смяна на името на самата улица, са сред така наречените „Мартенски Иди”. Те са известни не само с убийството на Цезар, но и с разпъването на Христос 44 години по-рано.

А самите ремонти по Графа също са ивестни като „Иди ми, дойди ми”. Разбира се, всички описани деяния са извършени с обществени пари... Така и така харчим здраво, моето........

© Стандарт Нюз