We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Зараза в мозъка на света

5 0 0
18.03.2019

Китайците решили, че нашествениците от Запад са виновни за разпадането на подредения китайски свят и че народът масово се дрогира с опиум. Някои въстанали и клали когото европеец, американец или японец докопат. Особено изпатили китайските слуги на чужденците, понеже самите чужденци били хитри и въоръжени, не били лесна плячка. Случило се по време на т.нар. "Въстание на боксьорите", преди само около век и нещо.
Човек лесно въстава, когато реши, че светът му се разпада. И


лесно намира виновник - чужденците


Или друговерците. От тази гледна точка можем да погледнем и терориста Брентън Тарант, който извърши убийствата в Нова Зеландия. Той самият гледа на себе си като на боец, а не като на обикновен масов убиец и психопат. Въпросният Брентън и другият - Брайвик, преди него са огледални антагонисти на ислямските идеологически психопати, извършили масови убийства на невъоръжени хора в зала "Батаклан" и из немалко европейски градове.
Нека непременно кажем, че ихетуанските въстаници в Китай не били образовани. Били силно невежи, но и силно мотивирани. Нека кажем и това, че и Брентън, и Кулибали, и ония от "Боко харам", и повечето идеологически психопати и мераклии за масови убийци са хора на невежеството и брошурките, не на........

© СЕГА