Μιλάμε για επιχειρηματικά μυαλά. Για ανήσυχα άτομα. Για ανθρώπους με γνώσεις, στοχοπροσήλωση, επιμονή, υπομονή, καινοτόμες ιδέες και νοοτροπία που σε τίποτα δεν θυμίζει την παγιωμένη αντίληψη ότι “ο καλύτερος εργοδότης” είναι το Δημόσιο.

Η Αργυρώ, (που δεν την γνωρίζω), μας έδωσε πρόσφατα τη χαρά και την ικανοποίηση της ανάδειξής της ως “καλύτερης νέας αγρότισσας” για το 2023, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μια νέα κοπέλλα, μια δυναμική γυναίκα, με γνώσεις γεωπονικής, αντί για μια θέση στο Δημόσιο, ρισκάρισε στήνοντας μια δική της επιχείρηση. Καλλιέργεια, συσκευασία και εμπόριο αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών μέσω της Εταιρείας της “Myrovolos Organics”.

Φαντάζομαι ότι οι δυσκολίες του εγχειρήματος δεν θα ήταν λίγες. Όμως, στο τέλος, οι προσπάθειές της στέφθηκαν από επιτυχία. Λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλα νέα παιδιά της Χίου. Όπως λαμπρό παράδειγμα αποτελεί ο (συγγενής και φίλος) Γιάννης Μανδάλας με όσα θαυμαστά έχει επιτύχει ως τώρα όντας η ΨΥΧΗ της “Mediterra”, προφανώς όχι μόνος αλλά με ικανότατους συνεργάτες που ο ίδιος “μανατζάρει” με όρους σύγχρονους.

Μόλις πριν λίγες μέρες, (13-12-2023), μία ακόμη διάκριση, μια “πρωτιά” σε απαιτητικό, ετήσιο Ελληνικό διαγωνισμό, αυτόν της Τεχνολογικής Καινοτομίας, προστέθηκε στο “βιογραφικό” της θυγατρικής της “Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου”, της γνωστής πλέον ανά τον κόσμο “Mediterra”.

Μπράβο στην Αργυρώ, μπράβο και στο Γιάννη που μας κάνουν υπερήφανους. Παραδείγματα άξια μίμησης και οι δυό ίσως θα μπορούσαν να προβάλλονται σε Λύκεια και Γυμνάσια της Χίου.

Καλές γιορτές στους ίδιους και σε όλους σας αγαπητοί αναγνώστες “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” .

QOSHE - Αργυρώ Κουτσουράδη-Γιάννης Μανδάλας - Πόσους-ες άραγε σαν κι αυτούς έχει η Χίος; - Αριστείδη Ζαννίκου
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Αργυρώ Κουτσουράδη-Γιάννης Μανδάλας - Πόσους-ες άραγε σαν κι αυτούς έχει η Χίος;

5 0
22.12.2023

Μιλάμε για επιχειρηματικά μυαλά. Για ανήσυχα άτομα. Για ανθρώπους με γνώσεις, στοχοπροσήλωση, επιμονή, υπομονή, καινοτόμες ιδέες και νοοτροπία που σε τίποτα δεν θυμίζει την παγιωμένη αντίληψη ότι “ο καλύτερος εργοδότης” είναι το Δημόσιο.

Η Αργυρώ, (που δεν την γνωρίζω), μας έδωσε πρόσφατα τη χαρά και την ικανοποίηση της ανάδειξής της ως “καλύτερης νέας αγρότισσας” για το 2023, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε........

© ΑΛΗΘΕΙΑ


Get it on Google Play