Специално като отговор на Месец на семейството тази година, от София Прайд са решили да направят кампания, с която насочват ЛГБТ идеологията си към семействата.

Цяла София е облепена в десетки билборди, призоваващи да докарате децата си на тазгодишния "Парад на дъгата", където за втора поредна година щяло да има "детска сцена".

Уви, за Месец на семейството не разполагаме със средствата за десетки билборди, както Прайда. Нас не ни финансират нито посолства, нито международни организации. Но това, което имаме ние е много по-скъпо, много по-ценно. Ние имаме истината и любовта на наша страна.

Истината: че има само два пола, че бракът е между мъж и жена, че експериментите с детската психика вредят, и че историята нас ще оправдае накрая. Колкото и тъмно да става преди изгрева.

Любовта: към родината, вярата, нормалното - тоест всичко, което Постмодернистите презират. Любовта към свободата - на мисълта, на говора, на идеите - онова, което се опитват да подложат на цензура и забрана.

Въоръжени с истината и любовта нашето движение има всичко, от което се нуждае. Единственото, което му остава - сте вие. Вашето присъствие на голямото шествие за Семейството, този 17 юни, на площад "Света Неделя" в София.

Защото не парите и подкрепата от "посолствата" ще спечелят накрая, а истината, любовта и свободата.

QOSHE - Истината и любовта са на наша страна - Кристиян Шкварек
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Истината и любовта са на наша страна

6 0
05.06.2023

Специално като отговор на Месец на семейството тази година, от София Прайд са решили да направят кампания, с която насочват ЛГБТ идеологията си към семействата.

Цяла София е облепена в десетки билборди, призоваващи да докарате децата си на тазгодишния "Парад на дъгата", където за втора поредна година щяло да има "детска........

© Труд


Get it on Google Play