We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Končno spet v špici in z golom v statistiki

17 1 0
14.03.2018

V zimskem prestopnem roku ste našli novega delodajalca, z Jagiellonio iz Bialystoka ste pri samem vrhu. Z varšavsko Legio ima enako število točk. Za kakšen klub gre?

"Klub iz leta v leto napreduje. Že lani je bil do zadnje sekunde v boju za naslov prvaka Poljske, zato je pričakovano, da se spet borimo za najvišja mesta. Če bomo postali prvaki, bo to presenečenje in zgodovinski uspeh. Toda ta cilj moramo imeti v glavi, hkrati pa ostati na trdnih tleh in igrati brez pritiska. Legia ima na Poljskem največji ugled, v prejšnji sezoni je igrala v ligi prvakov. Sicer je to zimo tako mrzlo, da bomo z družino, šele ko se otopli, raziskali, kje točno smo."

Bili ste prvi Korošec v bundesligi, vendar se v Darmstadtu niste naigrali. Odigrali ste le enajst tekem in se na Reko vrnili na posojo. Zakaj v Nemčiji ni steklo?

"Kvaliteta ni bila problem, to si upam reči. Večji problem je bil, kako sestaviti prvo ekipo. V prvi ligi smo skoraj vsako tekmo izgubili, se borili spodaj na lestvici. A tudi v drugi ligi ima klub enake probleme........

© Večer