We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Goričko: Vodo želijo spremeniti v denar

18 3 11
11.10.2018

V galilejski Kani naj bi Jezus naredil svoj prvi čudež, in sicer spremenil vodo v vino. V Serdici na Goričkem pa pod blagovno znamko podobnega imena (Cana) danes upajo na čudež nekoliko drugačne vrste-vodo želijo spremeniti v denar.

Njihov podvig seveda v resnici nima nobene zveze s čudeži, gre za poslovni projekt, za katerim je deset let prizadevanj in dela, da bi začeli tržiti vodo iz serdiškega vrelca, hkrati obnavljajo propadajočo staro osnovno šolo, v kateri bo proizvodnja.

Kot smo že poročali, za tem stoji 32-letni Niko Huber iz Murske Sobote, ki je skupaj s solastniki podjetja trdno odločen na trg poslati prvo goričko mineralno vodo, v projekt so vložili že več kot 300 tisoč evrov.

Polnilna linija italijanskega proizvajalca je že v delujočem stanju, po pridobitvi uporabnega dovoljenja bodo v celoti zagnali proizvodnjo in začeli s prodajo vode Cana Royal Water, ki je tako ime dobila zaradi dejstva, da je v njej veliko kalcija in malo natrija. V podjetju upajo, da se bo to zgodilo že decembra. V vmesnem času so zbirajo prve odzive ljudi, ki so jim dali vodo na pokušino.

“Znanci so........

© Večer