We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Pred ligo prvakov: Moteči faktorji in malo svežine

13 1 0
11.09.2017

Z generalke za ligo prvakov so odnesli le točko. Nogometaši Maribora so se v osmem krogu prve lige s štajerskimi rivali iz Celja razšli brez golov. Popotnica pred sredinim spektaklom, ko bo v Ljudskem vrtu gostoval Spartak, bi lahko bila boljša. So se vijoličasti lahko osredotočili na domači obračun, ko pa je Evropa že za ovinkom? "Naša prioriteta je prva liga. Le preko prvenstva si lahko izborimo ligo prvakov," je z namigi o varčevanju moči opravil kapetan Maribora Marcos Tavares.

Moskovčani so prišli na vrsto takoj po tekmi s Celjani. "Čakamo Gajsija (Sašo Gajserja, pomočnika trenerja, op. a.), ki je šel v Rusijo. Naredili bomo analizo in se dobro pripravili, da naredimo pozitiven rezultat," zagotavlja Brazilec. Kaj bi bil zanj pozitiven rezultat? "Zmaga," je izstrelil. Tudi navijači so optimistični. "Mamo mi to v sredo, pubeci," so nogometašem z velikim transparentom sporočile viole.

Darko Milanič v petek ni uporabil vseh adutov. Dina Hotića ni bilo v kadru, Valon Ahmedi je obsedel na klopi. "Fantom sem razložil, da imamo velik kader in da si bodo vsi morali razdeliti minute. Jasno je,........

© Večer