We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Medijski umor Svetlane Slapšak

3 40 96
09.08.2018

Boste verjeli SDS-ovskim, grezničnim fake news medijem - ali intelektualki, izobraženi in kultivirani gospe?

To zveni kot retorično vprašanje. Toda odgovor na dilemo, komu verjeti, je danes vse prej kot samoumeven. Vedno se najdejo idioti, ki nasedejo še tako prozornim lažem. Ker jim grejo levičarji na živce. Priseljeni še tem bolj.

Po njeni kolumni v Večeru, v kateri je krivdo za "medijski imperij zla" in za degeneracijo medijev pripisala Janši, ni bilo treba dolgo čakati na povračilni udarec.

Svetlani Slapšak sta se Nova24TV.si in Demokracija po nekaj dneh oddolžili z objavo šest let starega trača, da je morala konec 80. zapustiti Beograd, ker da je na fakulteti … kradla.

Hvala bogu se ji ni zdelo zamalo naslednjo soboto v novi kolumni pojasniti, da je takrat šlo za nameštaljko SDV zaradi njenih prizadevanj za demokratizacijo v Srbiji.

Medijski umor je prejšnji torek minuto po polnoči najprej lansirala Nova, ob dveh popoldan pa pod podobnim še Demokracija. Zgodbo o "kraji" - da je pobasala keš za šti- pendijo v Franciji, ne da bi kamorkoli šla - pa so kupili od komentatorja, ki jo je zašpecal kot "tatico" pod intervjujem z njo, objavljenim julija 2012 na portalu B92.

Da se je blatenje razlezlo, je pripomogel še Bojan Požar. Retvital je nekega anonimnega desničarja in pripomnil: "Aha, a to je ta Svetlana Slapšak, ki piše infantilne članke o novinarstvu?!"

Čez nekaj dni pa je znameniti, na........

© Večer