We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Veselin Vujović vabi v Maribor

23 0 0
11.10.2018

Slovenska rokometna reprezentanca bo začela nov ciklus priprav na kvalifikacijske tekme. Tokrat bodo v skupini 4 z Latvijo, Estonijo in Nizozemsko slovenski rokometaši skušali osvojiti prvo mesto in si zagotoviti nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bodo leta 2020 pripravili v treh državah - na Norveškem, v Švedski in Avstriji.

Ekipa se bo zbrala 21. oktobra v Zrečah, prvo kvalifikacijsko tekmo bo odigrala v sredo, 24. oktobra, ob 20.15 v mariborski dvorani Lukna, ko bodo nasprotniki Latvijci. Slovenija je v skupini nedvomno favorit in prvi pretendent za prvo mesto. Latvijci na rokometnem zemljevidu ne predstavljajo enakovrednega nasprotnika in Lukna z nekaj več kot 2000 sedeži bo ob upoštevanju okoliščin nedvomno pravo prizorišče za uvodno tekmo.

Vujovićev izbor
Na seznamu Veselina Vujovićeva so vratarji Klemen Ferlin (Celje Pivovarna Laško), Urh Kastelic (Zagreb) in Urban Lesjak (Hannover); krilni igralci Darko Cingesar (Aix), Blaž Janc (Vive Kielce), Mario Šoštarič (Pick Szeged) in Matic Verdinek (Gorenje); zunanji igralci Dean Bombač, Nik Henigman (oba Pick Szeged), Jure Dolenec (Barcelona), Matic Grošelj, Rok Ovniček (oba Celje Pivovarna Laško), Borut Mačkovšek (Veszprem), Žiga Mlakar (Wisla Plock), Gregor Ocvirk (Vardar) in Miha Zarabec (Kiel) ter krožni napadalci Blaž Blagotinšek (Veszprem), Matej Gaber (Pick Szeged), Vid Poteko (Meškov Brest) in Matic Suholežnik (Dunkerque).........

© Večer