We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

"Štajerci so zase, a klanov ni"

17 1 3
14.02.2018

Robert Sabolič je eden od čla-nov udarnega napada slovenskih hokejistov (Jeglič-Tičar-Sabolič), ki danes na olimpijskih igrah začnejo nastope, za nasprotnike imajo slovite Američane. Slovenci so v Korejo pripotovali brez enega samega treninga. To je razumljivo, saj so neposredno do začetka olimpijskega tekmovanja igrali po klubih, kjer lige vse do predvečera olimpijskih iger niso prekinile svojih tekmovanj. Sedaj so slovenski hokejisti že nekaj dni skupaj, opravili so nekaj treningov in danes bo šlo zares.

"Dopoldnevi so bili v zadnjih dneh rezervirani za treninge, sicer pa smo se fantje družili med sabo. V preteklih dneh smo se imeli lepo, uživali smo," nam je o trenutnem vzdušju v ekipi povedal Sabolič.

Je bilo to druženje po skupinah? O tem se je nekaj govorilo na svetovnem prvenstvu v Franciji, ko se ni izšlo po vaših pričakovanjih.

"Štajerci v naši ekipi so nekoliko zase. Različno je, a klanov v naši ekipi zagotovo ni. Večina reprezentantov nas je prijateljev že od otroštva in normalno je, da se nekateri družimo več, drugi manj. V resnici smo zelo dobra ekipa, poznamo se do obisti."

Olimpijske igre........

© Večer