We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

"Presmučam progo in tu se vse konča"

11 0 0
17.01.2018

Čatru roke fizioterapevtke Erike Krampelj včeraj še niso pretirano pomagale. Z več kot sedmimi sekundami zaostanka za Italijanom Christofom Innerhoferjem je prvi smukaški trening na progi Streif končal na 60. mestu. "Na prvih treningih grem zmeraj bolj na izi. Dobro si ogledam progo, na treningih nikoli ne blestim. Tudi v Wengnu sem bil šest sekund zadaj. Na tekmi potem dam maksimum. Običajno sem boljši kot na treningih in to je moj veliki napredek iz prejšnjih sezon. V ponedeljek zvečer sem bil pri fizioterapevtki na 'rednem servisu'. Čez vikend so se noge zakisale in to je bilo treba razbiti. Naslednje jutro je sledila aktivacija mišic - potem sem bil pripravljen. Sedaj je vse v najlepšem redu," je iz Kitzbühla sporočil Čater.

Na tekmo vseh tekem ste prišli z dobro popotnico iz Wengna. Kaj je bilo tam drugače v primerjavi s prejšnjimi tekmami v tej zimi, ki se niso izšle po vaših željah?

"Saj ne vem, če je bilo karkoli drugače. Šlo je zelo podobno kot na vseh prejšnjih tekmah - z izjemo rezultata, ki je bil tokrat boljši. Morda je to........

© Večer