We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nova akcija Fursa v Mariboru: Nepravilnosti v Okrepčevalnici Pikapolonica

10 7 65
07.12.2017

V času nogometnih tekem za ligo prvakov in razprodanih tribun Ljudskega vrta so bili dobre volje tudi gostinci tako v središču Maribora kot v neposredni bližini stadiona Ljudski vrt. A veliko gostov in odličen promet (nekateri gostinci pripovedujejo, da ob pomembnejših nogometnih tekmah beležijo podvojen promet) očitno pomenita tudi priložnost za kršitev zakona. Kot je ugotovila tudi Finančna uprava RS (FURS) in na svoji spletni strani objavila, so pred nekaj meseci prejeli informacije, da se v enem izmed gostinskih lokalov, znanem po zbiranju navijaške skupine Viole, v času tekem ne izdajajo računi, da zaposlujejo na črno ter prodajajo cigarete brez znamkic in ponaredke alkoholnih pijač.

Finančni inšpektorji so zato po naših neuradnih podatkih 17. oktobra, med tekmo Maribora z Liverpoolom, tudi v sodelovanju s policijo izvedli prikrit nadzor v lokalu v bližini Ljudskega vrta. Nadzor naj bi bil potekal v Okrepčevalnici Pikapolonica na Gosposvetski cesti, ki jo ima v najemu Nataša Vidonja.

"Dva uslužbenca FURS sta ob 18. uri vstopila v lokal, vendar se nista identificirala, ker bi sicer lahko ogrozila namen nadzora v lokalu. S posebno........

© Večer