We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Bojan Belna je v Luftu dobil službo

17 3 135
09.01.2018

Božansko vreme na zimski Luftarci ... Naši barmani za vas mešajo koktejle ... Vstopnice boste lahko kupili pri vhodu v Luft ... Tako Bojan Belna v zadnjih tednih na socialnih omrežjih vabi v najvišji lokal v mestu, kar ne bi bilo nič neobičajnega, če ne bi bil ravno Belna kot najemnik lokala z neplačilom davkov, predvsem DDV-ja, prispevkov za socialno varnost zaposlenih in drugih davkov ustvaril za več kot 150 tisoč evrov dolga.

Zaradi hujših davčnih kršitev je finančna uprava zaprla vrata tega priljubljenega mariborskega lokala, danes pa Belna v Luftu še naprej sprejema goste, dela za točilnim pultom in vabi na dogodke.

Vodenje lokala je po njegovem odpečatenju v začetku decembra prevzel kungoški podjetnik Renato Hlade s podjetjem Nereus, ki je lastnik enajstnadstropne stavbe nekdanjega hotela Slavija. Že takrat so se pojavila namigovanja, da četudi Hlade to stori, bi lahko v ozadju posle še naprej vodil Bojan Belna. Hlade je takrat odgovoril: "Par nasvetov bo že moral dati, ker jaz namreč nimam pojma, kaj dela. Bo pa v enem........

© Večer