We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Znani Slovenci o poletju: Slana koža, koktajli in vonj borovcev

12 0 3
02.07.2018

Matjaž Mavri Boncelj, mister Slovenije 2018

"Za letošnji dopust nimam velikih načrtov, saj sem v mesecu juniju pričel delati na novem delovnem mestu, zato bo priložnosti za dopust v naslednjih dveh mesecih manj. Na poletni oddih bom najverjetneje odšel šele konec avgusta oziroma septembra, vendar pa še nimam sestavljenega plana, kam bom odšel in za koliko časa," je uvodoma povedal novoizvoljeni mister Slovenije.

Mavri Boncelj dodaja, da rad zahaja na hrvaški otok Pag v mesto Povljana. "V lep spomin pa se mi je vtisnil tudi družinski oddih na francoskem otoku Korziki." Na vprašanje, s kom najraje preživlja dopust, odgovarja: "Vsak dopust, preživet v krogu ljudi, ki ti nekaj pomenijo, je zame lep dopust oziroma dopust z namenom. Dopust lahko preživim tako aktivno kot tudi umirjeno. Zelo je odvisno od situacije, trenutnega počutja in predvsem samega namena, zakaj grem na oddih."

Mister Slovenije razkriva tudi, da se ima to poletje namen povzpeti na Triglav in si hkrati ogledati še dolino reke Soče. "Prav tako pa bom izkoristil enega od daril, ki sem ga dobil od podjetja Zvezdar, in sicer rafting po reki Savi Dolinki, saj že kar nekaj časa želim izkusiti izkušnjo, ki jo ponuja rafting na divjih vodah."

"Poletje je zame dolgo časa predstavljalo nostalgijo brezskrbnih poletnih počitnic, še iz časa osnovne in srednje šole. Danes pa na poletje gledam kot letni čas, ki povezuje družino in prijatelje ob piknikih, žaru, dobri hrani, odbojki na mivki in oddihu na morju ali drugi turistični destinaciji," še pove 22-letnik.

Hajdi Korošec Jazbinšek, nekdanja pevka,........

© Večer