We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nika Ambrožič Urbas plesne ure za maturantsko četvorko prodala sošolki

18 3 18
18.05.2018

Betka Šuhel Mikolič, Betka Šuhel Mikolič - mentorica nastopanja v javnosti, radijska in televizijska voditeljica, pobudnica projekta Od vzhoda do vzhoda

"Gaudeamus igitur! Eno samo veselje. Prav nič povezano z dejstvom "zdaj ste pa odrasli". Maturantski ples je bil češnjica na torti. Zaupan mi je bil tudi otvoritveni ples maturantskega plesa z ravnateljem, tako sem se resnično počutila kot češnjica na torti," pripoveduje o lepih spominih na maturantski ples Betka Šuhel Mikolič.

Srednja šola je bil en sam tek na dolge proge, ki se obrestuje še danes, pravi. "Profesorji iz pravega kova, ki te tudi vzgajajo in si ravno prav mlad, da nauki ostanejo za celo življenje. Še največ mi je dalo razširjanje aktivnosti tudi v tisti del življenja, ki pomeni odgovornost, skrb zase, samostojnost. To je bil čas sejanja ciljev in betoniranja življenjskega sloga, smisla. Še danes žanjem tisto letino," pove pobudnica projekta Od vzhoda do vzhoda, ki se bo letos odvijal na prvi poletni dan. Tokrat se bo Betka z vsemi, ki se ji bodo pridružili, 24 ur vzpenjala in spuščala s hriba pri Sveti Ani nad Ribnico. Betka navdušeno doda, da je z omenjenim projektom, ki ga je lani izvajala na mariborskem Pohorju Mariborčane tako navdušila, da ga bodo letos, 21. junija organizirali sami. "Si bomo mahali," doda navdušeno.

Šport je danes del njenega vsakdana, kako pa je s plesom? "Očitno sem se v tistem obdobju naplesala za celo življenje. Ker, če dobro razmislim, sem nazadnje plesala na svoji poroki pred točno desetimi leti."

Klemen Mramor – Clemens, pevec in igralec

"Moji spomini so res lepi," o........

© Večer