We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Zašto je top bolji od vešala

2 0 1
18.02.2019

Braćo i sestre, smislili smo najjeftiniji način kako da srušimo Vučića!

- Kako!? - pitali su svi.

- Pomoću štapa i kanapa! – rekao je jedan na organizacionom odboru za rušenje Vučića kada se debatovalo o tome da para nema, ali naš narod tradicionalno već vekovima najbolje funkcioniše kada nešto treba da obavi pomoću štapa i kanapa.

- Kako da ga srušimo pomoću štapa i kanapa? To je nemoguće! - konstatovao je jedan koji ne veruje u jednostavna rešenja.

- Pa lepo! Uzmeš jedan dugačak štap, zatim na njega ukucaš manji štap, u obliku obrnutog latiničnog slova L, i na kraju na gornji deo obrnutog latiničnog slova L okačiš kanap! - objasnio je opozicioni stručnjak za laka rešenja.

- Em jeftino, em efikasno! - svi su bili oduševljeni.

Rešenje rušenja Vučića pomoću štapa i kanapa jeste izgledalo jeftino, ali se onda neko setio da taj model isuviše liči na vešala, ali je već bilo kasno. Idejni tvorac rušenja Vučića pomoću štapa i kanapa već je bio na Terazijama sa svojim super jeftinim izumom koji su naravno svi primetili, pa i predsednik Vučić.

On je u dosadašnjoj vlastodržačkoj karijeri poznavao samo ljude koji hoće da mu se obese o vrat, pa je postojala dilema – da li je predsednik Vučić sofisticirana vrsta vešala o koju se masovno bese tipovi pout Nebojše Stefanovića, Siniše Malog, Gorana Vesića, Aleksandra Martinovića, Alkesandra Vulina, Dragana J. Vučićevića &........

© TV N1 Sarajevo