We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Biozell Silver vaaleiden hiusten tuotteet

2 0 3
12.07.2018

*tuotteet saatu blogiin

Sain tuossa muutama viikko sitten pr-paketin, joka sisälsi kivoja uutuuksia vaaleille hiuksille. Paketista löytyi Biozell-tuotteita. Sain testiin hopeashampoon ja -hoitoaineen, hopeakuivashampoon sekä hoitavan hopeasävytteen. Kaikki Biozellin tuotteet ovat kotimaisia, joten innolla lähdin niitä testailemaan.

Biozellin takana oleva Norlas Oy perustettiin jo vuonna 1942 Helsingissä. Vuosikymmenten vaihtuessa myös hiusmuoti vaihtui ja Biozellille kehitettiin jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan ajan vaatimuksia. Osa tuotteista on todellisia klassikoita, kuten jo 50-luvulla kehitetty ja edelleen myynnissä oleva Biozellin hiuslakka. Mahtava suomalainen menestystarina, joka jatkuu edelleenkin.

Saamani tuotteet kuvastavat hyvin nykyaikaa, jolloin yksi suurimpia hiusmuotivillityksiä on viileän vaalea hiusväri. Sen ylläpitoon vaaditaan tehokkaita hopeatuotteita ja niitä oli ilo testailla. Katsotaan nyt tarkemmin mitä paketista löytyi.

Biozell Professional Silver Shampoo

Uudet hopeashampoot ilahduttavat aina ja niitä innolla kokeilen. Tämä Biozellin hopeashampoo on runsaspigmenttinen.........

© Stoori