We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Raikkaita tuulahduksia arkeen – pienillä muutoksilla energiaa

2 0 0
12.02.2019

Aina joskus arki alkaa tuntua tylsän harmaalta ja tasapaksulta. Nuhjuiset kotivaatteet eivät auta tilannetta ollenkaan ja aamuisin haluaisi kääntää vain kylkeä. Tällöin itseäni piristää pienet arjen muutokset, jotka tuovat mukanaan raikkaan tuulahduksen. Ne voivat olla mitä tahansa, mitä itse juuri nyt haluat. Listasin muutamia muutoksia, joita jokainen voi arjessaan tehdä ja joista saa pienen virtapiikin tulevaan kevääseen.

  • Vaihda pesu – ja huuhteluaineen merkkiä. Tällöin saat uudenlaisen tuoksun vaatteisiin ja ehkä löydät aiempaa paremman merkin. Kevät lähestyy kovaa kyytiä, joten nyt on hyvä hetki vaihtaa talven pesuaineet raikkaampiin ja saada sitä kautta pyykkäämisestä hieman mukavampaa.

  • Vaihda hajuvettä, deodoranttia, meikkejä ja pyydä rohkeasti kaupoista näytekappaleita eri tuotteista. Loistava tilaisuus kokeilla täysin uusia tuotteita on tilata esimerkiksi Bette Box. Itse olen boxien kautta löytänyt lukuisia hyviä tuotteita juuri minulle ja toisaalta taas huomannut, mistä en pidä. Esimerkkinä tästä on tammikuussa boxissa tullut J.Mäki hiusnaamio, joka osoittautui uudeksi luottotuotteeksi hiustenhoidon suhteen.
  • Kokeile rohkeasti uusia meikkaustyylejä. Jos olet tottunut ainaiseen samaan arkimeikkiin, voit kokeilla tehdä varjostuksia/rajauksia toisin, hankkia magneettiripset (jotka esittelin edellisessä postauksessa) tai kokeilla uusia värejä erilaisten palettien kautta. Kokeilujen kautta oppii myös äkkiä, minkälaiset sävyt osuvat juuri........

    © Stoori