We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Aurinkoisia päiviä ja kylmiä öitä Gran Canarialla

2 0 0
12.02.2019

Pian tulee jo kuusi kuukautta täyteen Gran Canarialla. Ajattelin pitkästä aikaa tarttua koneen ääreen ja summata, kuinka tämä puolivuotinen saarella on mennyt. Kaiken kaikkiaan aika täällä on mennyt nopeasti ja olen ollut kokonaisuudessaan tyytyväinen täällä oloon.

Syyskuu

Laskeuduin Gran Canarialle syyskuun kahdeksas päivä ja aloitin heti seuraavalla viikolla työt täällä. Itse kotiutuminen saarelle oli helppoa. Koti sijaitsee alueella, josta löytyy kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Tykkään todella paljon siitä, että arkisin joka paikkaan pääsee kävellen.

Hyvä ystäväni asui jo valmiiksi viiden minuutin kävelymatkan päästä kotoani, olikin ihanaa nähdä ystävääni pitkästä aikaa. Samoin työpaikka on vartin kävelymatkan päässä. Työmatkalla ehtii hyvin ajatella omia juttuja ja laittaa muutamat lempibiisit soimaan. Päivä lähtee hyvin käyntiin. Syyskuussa tutustuin uusiin työkavereihini ja lähiseutuun.

Juhlistin yhdessä työkaverini kanssa syntymäpäiviäni, sillä olemme syntyneet samana päivänä. Tästä työkaverista on tullut tämän puolivuotisen aikana tärkeä ja läheinen, kun olen huomannut että meitä yhdistää muukin kuin sama syntymäpäivä.

Aloitin uuden harrastuksen, crossfitin. Harrastuksesta on tullut arjen tärkeä ”päännoollaaja”. Välillä astelen crossfit-salille väsyneenä tai pidemmän, sairastelusta johtuvan tauon jälkeen pelonsekaisin tuntein. Tiedän kuitenkin aina, että tunnin jälkeen olo on mahtava. Kaikkensa antanut ja onnellinen.

Lokakuu

Elämässä oli paljon kaikkea uutta. Uusi työ, ympäristö, harrastus. Pyörähdin muutaman päivän työreissulla Teneriffalla ja nautin lämmöstä. Terveys reistaili........

© SavoBlogit