We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Predsjednice, piši novo pismo

10 1 16
12.10.2017

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je primjer novopečenih političkih elita koje narodu ne nude puno više od grabarenja. Ovih je dana uradila upravo ono što zamjeri Josipu Brozu Titu i komunističkoj partiji, uvjeravajući Hrvate da danas žive bolje nego ikad prije. Njoj je, kaže, Jugoslavija bila utopija, a stvarnost je blagostanje koje je došlo yugo-raspadom, čemu naravno nije kriv nacionalizam.

- Mi, Hrvati i Slovenci smo htjeli bolji život, jer smo dio zapadnog svijeta i htjeli smo slobodno raspolagati novcem koji stvaramo, poručila je predsjednica puku.

Svim jugo-nostalgičarima, kaže, stalno predlaže da se samo jedan dan vrate u Jugoslaviju i vide koje bi im sve slobode u kojima danas uživaju bile ukinute.

Ovdje je najmanje važna predsjednica Hrvatske koju uvijek britka na peru Vedrana Rudan očigledno slučajno ne smatra politički naivnom i svemirski nekompetentnom zbog čega iz kuće ne bi smjela izaći bez njegovatelja. Važno je da njeno mišljenje dijele sve nacionalističke političke elite u državama nastalim raspadom Jugoslavije. Važno je da me na komentar nisu ponukali........

© Oslobođenje