We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Banana za opoziciju

2 0 0
11.01.2019

Baš tako. Košarkaškim rečnikom govoreći, upravo smo to dobili, onako direktno - In The Face! I to od onog ko bi trebalo odlično da razume suštinu tog izraza jer je ne tako davno bio predsednik Košarkaškog saveza a sada je jedan od lidera takođe saveza, samo opozicionog, Saveza za Srbiju. Da, u pitanju je gospodin Dragan Đilas.

Nije sada bitno to zbog čega je za predstavnika svoje političke organizacije Dragan Đilas izabrao Branislava Jovanovića, Nišlijama poznatijeg kao Baneta Bananu. Svako treba da se politički organizuje i upravlja prema svojim načelima, željama i mogućnostima, da bira svoje saradnike, osobe od poverenja i buduće kandidate koje narod treba da delegira za predstavnička tela sistema.

Ono što je bitno, i što će definitivno naneti veliku štetu Savezu za Srbiju u Nišu, jeste to što je Dragan Đilas upravo sam prekršio sopstvene principe koje je proklamovao u okviru političkog saveza opozicije na čijem je stvaranju predano radio zajedno sa ostalima.

"Jasno smo se i u našoj programskoj platformi založili za sprovođenje lustracije u svim oblastima društva. Od toga, kao i od definitivne promene, ne samo vlasti nego i sistema koji je uspostavljen u Srbiji, nećemo odustati. Zato mogu da garantujem svim građanima koji su već više od šest godina žrtve ove vlasti, da ljudi koji su taj režim do juče uspostavljali neće ni na koji način biti deo Saveza za Srbiju" – reči su Dragana Đilasa, izrečene javnosti kada je dojučerašnji predsednik........

© Južne vesti