We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Boligpolitikk i Tromsø: Hvorfor bygges det høyblokker i fjæra både på øya og fastlandet?

2 0 94
07.11.2018

Åpent brev til politikerne: Stadig kommer det meldinger om nye boliger og nye boligprosjekt i forskjellige deler av byen. Det er nye boligområder og høyblokker både her og der. Har kommunen hatt en helhetlig diskusjon om hvilken boligpolitikk den ønsker?

Er det kommunens politikere som står bak utbygginga? Eller er det utbyggerne som helt har overtatt kontrollen? Hvilke boligpolitiske prinsipper skal Tromsø kommune styres etter? Vi er mange velgere som lurer på dette. Det er valg allerede om ett år.

Tromsø er en fantastisk flott kystby. Vi har hav rundt hele byen. Vi ser hurtigruta komme begge veier. Vi ser all båttrafikken. Vi ser de fantastiske fjellene. Men hvorfor bygges det da høyblokker som stenger havet og utsikten ute? Hvorfor bygges det høyblokker i fjæra både på øya og fastlandet? Er det dette kommunepolitikerne i Tromsø ønsker? Da må vi velgere få vite dette så snart som mulig.

Når det gjelder Kroken Vest skrev byrådsleder Kristin Røymo under eksisterende utbyggingsplan så sent som 15. november 2015. Dette har flere av beboerne forholdt seg til........

© iTromsø