We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kommentti: Fortniten megasuosion takana on yksi yksinkertainen oivallus

3 7 12
12.07.2018
Selviytymispeli Fortnitea on ollut vaikea välttää tänä vuonna. Peli on herättänyt poikkeuksellisen paljon mielenkiintoa pelaajien keskuudessa, mutta myös perinteisten pelipiirien ulkopuolella.

Mutta miksi? Koska Fortnite on ilmainen ja erittäin hyvin tehty peli, josta lähes jokainen löytää jotain itseään kiinnostavaa. Kilpailuhenkisille se on esimerkiksi taistelu voitosta yksin tai kaveri(e)n kanssa, toisille taas pelistä löytyvät erikoiset asusteet ja tanssit. Lisäksi peli on pelattavissa lähes kaikilla alustoilla.

Yksi syy Fortniten suosion kestämiseen on sen jatkuva uudistuminen. Tänään alkanutta ja kymmenen viikkoa kestävää viidettä kautta juhlistettiin isolla sisältöpäivityksellä.

Päivitys toi mukanaan esimerkiksi ajettavan golfkärryn (All Terrain Kart eli ATK), jolla koko joukkue pystyy liikkumaan helposti. Pelimaailmasta löytyvät riftit eli repeämät, jotka syntyivät kesäkuun lopulla tapahtuneesta rakettilaukaisustahttps://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005742073.html, ampuvat pelaajan taivaalle. Täältä voi tarkkailla lähialuetta ja hakea uutta vauhtia peliin.
Mainos........

© Ilta-Sanomat