We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Внимание! Този мъж се представя за майстор-дърводелец, вижте...

4 1 109
13.07.2018

Внимание! Този мъж се представя за майстор-дърводелец, вижте колко бургазлии оплете в измамна схема (СНИМКИ)


Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: Флагман.бг

Нека всички да видят какъв е този човек, за да няма други пострадали. Това продължава с години, а той все още е на свобода!, каза за Флагман.бг Елена КароловаМъж на средна възраст мами бургазлии като се представя за майстор-дърводелец. Иван Делиатанасов взимал предварително парите на хората, но така и не доставял поръчаните мебели. За схемата алармира Елена Каролова.

Жената е поредната жертва на измамника. Вързала се е, тъй като познавала бащата на Иван, с когото били съседи близо 7 години в бл. 113 в жк „Славейков”. След като обаче решила да се премести, Елена подмамена с оферта за щори в кухнята, спалнята и хола на новото й жилище. Тя се съгласила и през май „майсторът” посетил апартамента, за да вземе размери за щорите. Обещал, че ще ги монтира за седмица, но поискал цялата сума предварително накуп – 480 лв.

Елена се съгласила и предала парите на „дърводелеца”, за което не получила никаква разписка или касова бележка. За неин късмет обаче, Иван взел банкнотите пред свидетел.

Уговореният срок минал бързо, но поръчаните и предварително платени щори така и не пристигали. След няколко седмици........

© Flagman