We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

#wikimorvedre: Miguel Campoy i Adell

1 0 0
12.01.2019

L'Ajuntament de Sagunt, per iniciativa de la delegació de Cultura, ha acordat posar nom, en uns casos i en uns altres els canviarà, a 33 carrers i places, segons ha acordat la Junta de Govern Local. És per això que intentarem des d’esta pàgina poder aportar el perquè de la importància d’estos carrers en el nostre Nomenclàtor.

Entre els criteris que s'han seguit destaca, en primer lloc, el dels veïns i veïnes de Sagunt que han lluitat pels drets cívics, laborals, socials, culturals o esportius i que han contribuït a la cohesió social, al teixit associatiu, a la convivència, al desenvolupament cultural del nostre país i a la millora de la qualitat de vida de les persones del municipi. És el cas dels carrers Miguel Campoy, Antonio Morcillo, Miguel Zaplana i la plaça José Valero Ruiz, situades entre el cementeri i el barri Els Vents; així com el carrer Joan Camarena en el barri Churruca o la plaça Simón Montolío Solsona, prop de l'avinguda 3 d'Abril. En el nucli de Sagunt seran els carrers Ximo Michavila, al nord del Palància, o la plaça Mossén Vicente Gil.

En segon lloc, este canvi també perseguix un reconeixement a eixes dones saguntines o valencianes i als col·lectius que han destacat en l'àmbit de la lluita política i sindical, la lluita pels drets socials i cívics o que han destacat en la lluita per la igualtat de drets socials i........

© El Economico