We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Far Jeppe: Forlæng skoledagen yderligere!

2 1 731
06.12.2018

Da skolereformen kom, havde politikerne forlænget skoledagen betydeligt. Der har været voldsom modstand, mest fordi en række forældre synes det var problematisk, at der ikke fulgte ekstra lærere med, så de ekstra timer kunne bruges til undervisning.

Personligt synes jeg forberedelse er overvurderet. Hvorfor skal man forberede sig til at lære en 1. klasse at gange 2 med 2 - det bør ikke kræve skyggen af tankegang for en person? Svaret er fire! Det er super, at børnene kommer mere i skole - uanset hvad der så sker derhenne. Det rager mig i virkeligheden en høstblomst.

Når jeg mener, at vi bør forlænge skoledagen yderligere, er det fordi, det har vist sig over de senere år, at der er dage, hvor jeg rent faktisk møder mine børn, før de skal i seng. Det mener jeg for enhver pris bør kunne undgås.

Staten æder en stor del af mine lønkroner - og det mindste de kan gøre, er da at fratage mig mine børn i et betydeligt antal timer i ugen, indtil de flytter hjemmefra. Der er nærmest ikke noget værre end at høre døren gå, når man lige har sat sig med Netflix - og vupti har børnene fået fri og kræver straks opmærksomhed.

Jeg erkender, at det ikke sker så ofte. For det meste........

© Ekstra Bladet