We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kako je Željko Komšić pokušao poniziti preostale bugojanske Hrvate?

7 0 0
08.11.2018

Da bi pokazao da ipak „može“ doći kod nekoga u Središnju Bosnu, Komšić je odabrao upravo Bugojno – mjesto iz kojeg je protjerano 15.000 Hrvata koji su pješice i pod okriljem noći izbjegli Srbima na Kupres samo kako ne bi pali u ruke krvožednoj bošnjačkoj Armiji BiH.

Da je Željko Komšić moralni i intelektualni kepec poznato je već 15-ak godina. No, da je spreman ići tako nisko i ponižavati one koji su u ovoj državi najranjiviji previše je čak i za njega.

Nakon što je proglašen personom non grata na svim područjima u BiH u kojima žive Hrvati, a vidjeli smo da je nepoželjan i u Hrvatskoj, Komšić je odlučio otići u Bugojno. Tako je simbolično napakostio hrvatskoj povratničkoj zajednici u Bugojnu. Hrabro, nema šta!

Da bi pokazao da ipak „može“ doći kod nekoga u Središnju Bosnu, Komšić je odabrao upravo Bugojno – mjesto iz kojeg je protjerano 15.000 Hrvata koji su pješice i pod okriljem noći izbjegli Srbima na Kupres samo kako ne bi pali u ruke krvožednoj bošnjačkoj Armiji BiH. Oni koji su ostali u Bugojnu........

© Dnevnik