We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

KIJA KOCKAR I DARKO LAZIĆ. I MILJANA KULIĆ Kolumne | Marko Vidojković

4 0 844
07.11.2018

Prošli put, kad sam pomenuo Kiju, pišući tekst o „Slobi i Luni“, nisam ni slutio da sam uleteo u sred ključnog medijskog strateško-psihološkog poduhvata režima. Toliko je mi je smešno bilo što se u opsesivnom medijskom praćenju nekakvih „Slobe i Lune“, koji žive u Mitrovićevoj imitaciji pakla, Zadruzi, odjednom pojavljuje i „Kija“, kojoj tada, po imenu sudeći, a samo naslove čitajući, nisam mogao da odredim ni pol.

U međuvremenu, teror naslova na portalima postao je toliki da sam, iako nisam želeo, saznao da je Luna Đogani ’ladno ćerka Gagija Đoganija, a da je Slobodan Sloba Radanović pevač narodnjaka, pa su se oni muvali (a možda i jebali, nisam siguran), pa je u Zadrugu ušla Kristina Kija Kockar (ispostavilo se da je dobra riba), žena (bivša?) ovog debilnog glavonje, a onda je i pobedila.

Zaplet je bio sledeći: Đoganijeva ćerka (blogerku?) odlepila za glavonjom, ali je toliko fatalan, da njegova bivša žena i dalje pati za njim i svakog dana oni se svađaju, mire, ovaj je čas sa jednom, čas sa drugom, kao da u toj Zadruzi nikoga osim njih nije ni bilo. A mora da je bio bar Miki iz Kupinova. Činilo se kako je neko odlučio da su ovo troje najveće zvezde u zemlji, a ispostavilo se da je neko zapravo odlučio da Kija Kockar........

© BUKA Magazin