We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Поређењем Дејтонског са издајничким Бриселским ...

2 4 15
14.06.2018

Елиминација границе између Косова и Метохије и Албаније уз обострану сагласност њихових челника је први корак у стварању Велике Албаније. Реакција Београда је била млака, јалова тако да се стекао утисак да је за овај политички чин Београд дао прећутну сагласност.

Можда то и не чуди имајући у виду да председник Србије има срдачне односе са Еди Рамом, председником Албаније, а челнике самопроглашене републике Косово, Харадинаја и Тачија, је лично устоличио преко своје „Српске листе“.

Нормална реакција Београда би била да поништи интегрисано управљање границама између Косова и Метохије и остатка Србије а класичну царину и граничну полицију из Приштине уклони са административних прелаза.

Ових дана у Приштини се води дебата да се у школским уџбеницима допуне програми у којима би се истакла улога Хилари Клинтон у стварању самопроглашене републике Косово. Имајући у виду шта је све Александар Вучић урадио по питању косовске независности када већ мењају наставни програм уз Хилари Клинтон могу да убаце и........

© НСПМ