We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Коме се на недопустив и увредљив начин обраћа ...

3 0 0
11.01.2019

„Да свима буде јасно да нерешавањем косовског чвора Србија губи, губи оно што јој је најважније, а то су њена деца и њена будућност. Да нежним српским ушима, ненавиклим на сурову косовску истину, каже да на нашем Косову и није све наше, а ако јесте, да питаш народ - а шта бисмо ми радили са најмање 80 албанских посланика у нашој скупштини и да би довека Србију, уз све наше српске свађе, водили неки Тачи и Харадинај. Све и да то хоће, а неће. Да кажемо лицемерима који подржавају тзв. замрзнути конфликт да је немогуће, као што је немогуће Косово без Албанаца. Наш посао је да спречимо да Косово остане без Срба.

Компромис у политици није пораз, он је победа. Компромиса не сме да буде само са будућношћу. Ово говорим иако знам да да Срби неће и желе да прихвате, јер лакше је живети у сопственим митовима и хвалоспевима него у реалности. Све до првих дневница због којих ће бити део њих да штрајкује, јер су, ваљда, дневнице жучи главни разлог што су учествовали у одбрани отаџбине. Не дамо више паре за такве дневнице, али ћемо обновити сећање на стварне јунаке и поштовање према њима, на оне који су изгубили животе, на оне који су рањени у заштити отаџбине, а на које нико у претходним деценијама није обраћао пажњу“.

Ови ставови су изузетно увредљиви и понижавајући за нацију, они раскринкавају једну лошу политику препуну сујете, нарцисоидности и аматеризма који превазилази незнање, то су бахатост и умишљеност да све што се помисли, или је неком обећано, по сваку цену мора и да се изврши без обзира на последице по државу и све њене грађане.

Оволико пљување по онима који су спремни да бране државу је незабележено у историји било које државе, а једино што може да се постигне је одбијање родољуба да то и буду и да се уклопе у „пацифизам“ који подразумева капитулацију.

"На Косову није све наше" - неистина. Није "К" већ КиМ, а чак да се све прода Албанцима и даље је Србија, не продаје се држава са продајом приватне имовине, као што део Беча, Берлина и Чикага нису Србија.

"Шта да радимо са 80 мандата Албанаца у Скупштини", па шта ако су држављани Србије, да ли је Обами неко забранио да буде председник као Црнац, да ли неко брани да се националним мањинама осигурају места по аутоматизму, ако иду на изборе као националне странке, а да ли неко брани да се промени изборни закон и да се гласа за конкретне људе.

Због чега мислите да би злочинци и криминалци, трговци људским органима Срба могли да воде државу и да би били на руководећим положајима, по ком закону је то могуће, нашој јавности је непознат, кога и зашто плашите?

Ако Албанци, Мађари, Бошњаци, Словаци, Роми, ... понуде боље кадрове и програме нека воде државу, биће нам свима боље. "Несме остати замрзнути конфликт", ко Вам је рекао, кога плаши повлачење признања "К", због чега наши преци под Турцима нису понудили разграничења, компромисе и комадање држава, а о ком се решење говори о условима да Р1244 није спроведена, договори из Бриселе такође, таксе нису укинуте, као и војска "К"?

"Компромис у политици није пораз", у политици да, али нема компромиса, то је капитулација и издаја, ако је у питању територијални интегритет државе, то није........

© НСПМ